NFC stärker upp teamet med två nya konsulter

I en tid av ökande komplexitet och osäkerhet på finansmarknaderna har behovet av riskhantering aldrig varit mer påtagligt. I linje med detta har NFC, specialiserade på riskhantering i den finansiella sektorn, beslutat att ta företaget till nästa nivå. För att möta den växande efterfrågan och säkerställa att våra kunder fortsätter att få bästa möjliga tjänster, har företaget nyligen stärkt sin personal genom rekrytering av två konsulter.

NFC välkomnar varmt Hugo Thoursie och Knut Dahlström till vårt team. Båda har precis avlagt sin civilingenjörsexamen på Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) med inriktning på finansiell matematik. Deras kvantitativa kompetens kommer att vara värdefull i att möta våra kunders växande behov inom detta område. Deras gedigna akademiska bakgrund och engagemang kommer att bidra till att stärka vårt team och driva bolaget framåt, och vi ser fram emot att gemensamt fortsätta vår resa tillsammans med våra kunder.

Hugo Thoursie

Consultant

Hugo är civilingenjör från KTH med en master inom finansiell matematik. Han har under sin tid på KTH även tagit extrakurser inom företagsekonomi och juridik. Under sista året på KTH jobbade han som managementkonsult i Stockholm.

Knut Dahlström

Consultant

Knut är civilingenjör från KTH med en master inom finansiell matematik och erfarenhet inom kreditriskmodellering inom bank och hos betaltjänstleverantör. Han har också erfarenhet inom redovisning på värdepappersbolag i Stockholm.

Dela inlägget:
Rulla till toppen